BB-asukkaat saivat hepulin: ”Tea pieraisi viimeinkin ääneen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa naurettiin eilen hieman nololle asialle, joka ei olisi talon ulkopuolella ollut kovinkaan merkittävä asia, mutta kolmen kuukauden neljän seinän sisällä olemisen jälkeen asukkaat saivat siitä kuitenkin odottamattoman suuren hepulin.

Tea nautiskeli olostaan talon pihamaalla, kun hän päätti siirtyä sisätiloihin kovaan ääneen laulaen. Yllättäen hänen suunnastaan kuului kuitenkin Tealle odottamaton ääniefekti, joka sai saman tien samassa huoneessa olleet asukkaat innostumaan.

– Sieltä se tuli! 94 päivää meni ja sit sä pieraisit ääneen, Jouko hehkutti innoissaan.

– No en ole ainakaan kenenkään kuullen… Kyllä mä nyt vessassa oon saattanut paukauttaa ääneen. Älä nyt haistele! Äläää, Joukoo! No kun mä ajattelin kokeilla, et olisko mulla kakkahätä, Tea selitteli.

– Se on nyt nauhalla Tea, Teija muistutti.

– Älä viitti Jouko. Mä en pysty ottamaan itseäni vakavasti, jos sä kiusaat. Kukaan muukaan ei voi ottaa mua enää vakavasti. V**un Jouko, Tea jatkoi valitustaan.