Justin Bieber paljasti: ”Minulla on vain kolme ystävää”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

YouTube-palvelun kautta maailman suosituimmaksi teinitähdeksi noussut Justin Bieber esiintyi äskettäin Oprah-keskusteluohjelmassa. Haastattelun aikana kanadalainen laulaja paljasti yksityiskohtia elämästään ja parisuhteestaan.

Nyt 18-vuotiaan poppari on paljastanut, että hänellä on hyvin vähän ystäviä. Justin Bieberin mukaan hänellä on nimittäin vain kolme läheistä ystävää, joihin hän pitää jatkuvasti yhteyttä. Bieber muun muassa ostaa ystävilleen lentolippuja, jotta kaverit pääsevät tapaamaan matkustelevaa supertähteä.

– Minulla ei ole paljon ystäviä. Minulla on vain kolme läheistä ystävää, joiden kanssa soittelen ja juttelen chatissä. Joskus tunnen oloni yksinäiseksi, Justin Bieber paljasti Oprah-ohjelmassa.

Teinitähti on ollut viime viikkojen ajan tiiviisti otsikoissa erokriisinsä merkeissä. Disney-kaunotar Selena Gomezin nimittäin uutisoitiin aiemmin tässä kuussa jättäneen Bieberin pariskunnan ongelmien takia. Gomezin kerrotaan kärsineen luottamuspulasta, sillä Bieberin huhutaan haaveilevan muista naisista. Pariskunta on kuvattu eron jälkeen yhdessä ja heidän uskotaan palaavan yhteen.

Justin Bieber julkaisi taannoin odotetun Believe-albuminsa, jossa kuullaan muun muassa Nicki Minajin ja Draken tuotantoa. Teinitähti voitti viikonloppuna American Music Awards -musiikkigaalassa kolme palkintoa, kuten Vuoden paras artisti -kategorian. Poppari julkaisi äskettäin Beauty And A Beat -kappaleensa musiikkivideon, jota on katsottu jo lähes 90 miljoonaa kertaa.