”Lindsay Lohanin kanssa työskentely raskasta”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Entinen teinitähti Lindsay Lohan on herättänyt toistamiseen kohua esimerkiksi hankaluuksillaan virkavallan kanssa. Myös näyttelijättären vaikeat perhesuhteet ovat nousseet usein otsikoihin viime aikoina.

Äskettäin kävi ilmi, että Lindsaylla on 17-vuotias siskopuoli, joka sai alkunsa Michael Lohanin salasuhteesta. Kohutähti nähdään seuraavaksi pääosassa näyttelijä Elizabeth Taylorin elämään perustuvassa Liz & Dick -elokuvassa.

Nyt neitosen vastanäyttelijä, hänen aviomiestään Richard Burtonia näyttelevä Grant Bowler, on tunnustanut Access Hollywood -verkkosivustolle Lindsay Lohanin kanssa työskentelyn olleen toisinaan tuskastuttavaa.

– Se koetteli välillä kärsivällisyyttä ja sietokykyä. Kuvaukset olisivat voineet mennä sulavamminkin, ja olisimme voineet saada paljon enemmän aikaan parissa päivässä, Grant kertoi Access Hollywoodille.

Mies kertoi kuvauksissa tapahtuneiden ongelmien olleen välillä raivostuttavia, mutta toteaa sen olevan osa näyttelijän työtä. 44-vuotias Grant Bowler myös uskoo kriitikoiden haukkuman elokuvan olevan mainettaan parempi.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan tekee pian paluun valkokankaalle Liz & Dickin ohella jo etukäteen kohutulla The Canyons-elokuvallaan. Tänä vuonna Lindsay nähtiin myös cameo-roolissa television Glee-hittisarjassa. Tähden huhuttiin äskettäin aiheuttaneen ärtymystä Glee-näyttelijöiden keskuudessa myöhästymisellään ja välinpitämättömällä käytöksellään.