BB-Tean kisa kariutui loppumetreille: ”Oliko ne huijauksia?”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -kilpailun tämän vuoden tuotantokaudella eletään parhaillaan viimeisiä hetkiä, kun kautta on jäljellä enää kaksi vuorokautta. Tänään perjantaina finaaliviikon viisikko väheni vielä yhdellä asukkaalla.

Finaaliviikon asukkaat olivat Iida, Teija, Jouko, Markus ja Tea, joista Tea joutui nyt jättämään kisan kesken. Tässä vaiheessa kautta jokaisella kilpailijalla on tähtäimessä kisan voitto, joten kisan jääminen kesken harmittaa takuulla.

– Kyllä silleen tuli yllätyksenä, kun olin katsonut niitä tilannekatsauksia. En sitten tiedä oliko ne jotain huijauksia tai jotain. Tottakai harmittaa, Tea kertoi studiossa.

Sunnuntain finaalissa mukana on siis neljä kilpailijaa. Viimeinen häätöäänestys nähtiin jo viime sunnuntaina. Tänään oli kuitenkin vuorossa hieman toisenlainen pudotus, kun finaaliäänestyksessä vähiten plus-ääniä saanut kilpailija passitettiin kotiin aivan loppumetreillä.