19-vuotias teinitähti väittää: ”Seksiä yli 300 naisen kanssa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Britanniassa julkkikseksi X Factor -ohjelman myötä noussut Frankie Cocozza on aiheuttanut usein pahennusta päihdesekoiluillaan. Nuori laulaja nousi taannoin kohuotsikoihin, kun hän vietti päihteidentäytteisen bileillan ja sai saman tien potkut X Factor -kilpailusta.

Sittemmin Frankie osallistui Big Brother -kilpailuun. Nyt 19-vuotias Frankie Cocozza on paljastanut yksityiskohtia päihdehuuruisesta elämästään. Nuorukaisen mukaan kuuluisuuden myötä hän on saanut naiskaunottarien huomion ja ottanut siitä kaiken irti. Teinitähden mukaan hän on nimittäin harrastanut seksiä yli 300 naisen kanssa. Hän ei ole kuitenkaan ylpeä sänkypuuhistaan.

– Olen maannut yli 300 naisen kanssa ja se on oksettavaa, Frankie Cocozza kertoi The Sun -lehdelle.

Frankie Cocozzan mukaan hän osallistui taannoin julkkisten Big Brother -kilpailuun, koska hänelle tarjottiin osallistumisesta paljon rahaa. Nuorukainen sai tietää aiemmin tänä vuonna suru-uutisen, kun hänen lapsuudenystävänsä Connor Saunders löydettiin surmattuna. Murhan epäillään liittyvän jengien välisiin yhteenottoihin.

Taannoisessa X Factor -skandaalissa Frankie Cocozza saapui tuomareiden massiivisessa krapulassa. Frankie ei ollut ehtinyt edes vaihtaa vaatteitaan, koska hän palasi baarireissulta vasta aamukahdeksalta. Laulaja sai jo kilpailun alkuvaiheessa villin pojan maineen ja hän kertoi ennen koelauluja muun muassa haaveilevansa kuuluisuudesta. Frankie vitsaili myös osallistuneensa kilpailuun vain tyttöjen takia.