Justin Bieber halutaan DNA-testiin – kuka on lapsen isä?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalainen poppari Justin Bieber joutui viime vuonna hurjien syytösten kohteeksi, kun 20-vuotias naisfani väitti supertähden olevan hänen poikavauvansa biologinen isä. Mariah Yeater -niminen nainen muun muassa haastoi teinilaulajan oikeuteen elatusmaksujen toivossa.

Nyt kohuttu isyysskandaali on noussut jälleen pinnalle Mariah Yeaterin alkuperäisen asianajajan Jeffrey Levingin antaman haastattelun vuoksi. Lakimiehen mukaan hän ei ole nimittäin koskaan saanut haltuunsa Justin Bieberin isyystestiä, joka hautasi taannoin isyysväitteet syvälle maan alle.

– En ole nähnyt Justin Bieberin DNA-testin tuloksia. Jos testi on edes tehty, siitä ei ole dokumentaatiota. En ole saanut todisteita, Jeffrey Leving kertoi Radar Online -sivustolle.

Mariah Yeater muun muassa väitti, että Bieber on hänen Tristyn-nimisen poikavauvansa isä. Naisen mukaan he harrastivat seksiä tähden konsertin takahuoneessa Los Angelesin Staples-areenalla. Kohufanin mukaan Bieber ei halunnut käyttää kondomia, koska yhdyntä oli popparille ensimmäinen. Naisen mukaan teinitähti oli myös nolostunut, koska seksi kesti vain 30 sekuntia.

Justin Bieber on joutunut uransa aikana lukuisten mediakohujen keskiöön. Esimerkiksi aiemmin tänä vuonna eräs michiganilainen mies nosti kanteen popparia vastaan. Sekopään mukaan Bieber osti häneltä penispumpun varastetulla luottokortilla. Lisäksi hän väitti teinitähden saattaneen tyttöystävänsä Selena Gomezin raskaaksi ”kanadalaisen karhuntaljan päällä”. Mies väitti myös lainanneensa Bieberille 426,78 dollaria Selenan aborttia varten.