”Lindsay Lohan juo kaksi litraa vodkaa päivässä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Entinen teinitähti Lindsay Lohan joutui eilen pidätetyksi New Yorkissa, kun hän ajautui rajuun tappeluun naisen kanssa. Päihdehuuruista iltaa viettänyt Lohan muun muassa haukkui ennustajana työskentelevää naista ja löi häntä kasvoihin.

Nyt 26-vuotiaasta ongelmaisesta elokuvatähdestä liikkuu hurjia huhuja. Tuoreimpien huhujen mukaan Lindsay Lohan on nimittäin riippuvainen alkoholista, sillä hänen kerrotaan litkivän jopa kaksi litraa vodkaa päivässä. Lähde kertoi TMZ-sivustolle, että Lohan yrittää hukuttaa taloushuolensa ja yksityiselämänsä ongelmat juomalla runsaasti alkoholia.

Lähipiiri on huolissaan huumeitakin käyttäneestä näyttelijättärestä, sillä Lindsay Lohanin kerrotaan saavan usein raivokohtauksia juovuspäissään. Hänen uskotaankin hyökänneen baaritappelussa naisen kimppuun voimakkaassa humalatilassa. Poliisi tutkii parhaillaan tapausta. Lohan voi joutua vankilaan teostaan ehdonalaistuomionsa laiminlyönnistä.

Mean Girls -elokuvasta teinityttöjen idoliksi aikoinaan noussut Lindsay Lohan on yksi viihdemaailman seuratuimmista julkkiskaunottarista. Neitokainen on joutunut usein tekemisiin virkavallan kanssa muun muassa päihdesekoilujensa takia. Viime vuonna Lohan tuomittiin vankilaan viidennen kerran ehdonalaisrikkomuksistaan. Sittemmin hän on ollut osallisena myös autokolareissa.