Uskomaton väite: Mies elänyt 10 vuotta ilman ruokaa

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Maailmalla kerrotaan silloin tällöin tarinoita joogaguruista, jotka ovat pystyneet henkistymisensä myötä vähentämään ruoan syöntiään merkittävästi. Tavalliselle ihmiselle tällaista elämäntapaa ei kuitenkaan suositella.

Nyt eräs 22-vuotias kiinalainen mies on tullut julkisuuteen paljastuksellaan. Ning Xuefa väittää, ettei ole syönyt ruokaa kymmeneen vuoteen. Hän kertoi lopettaneensa kiinteän ruoan syömisen jo kauan sitten ja eläneensä siitä lähtien pelkällä nestemäisellä ravinnolla.

Tällä hetkellä Xuefa juo 15 litraa vettä päivässä. Hän paljastaa juovansa myös maitoa, mutta tekee sitä harvemmin perheensä köyhyyden takia. Female First -sivuston mukaan miekkosen kertomus on saanut lääkärit ihmettelemään. Asiantuntijat eivät voi ymmärtää kuinka nuorukainen on selvinnyt kyseisellä ruokavaliolla elossa näin pitkään.