Huima jouluyllätys: Mies jakoi ohikulkijoille 100 000 dollaria käteistä

Ohhoh! · Neea Jokinen

Yhdysvaltoihin iski äskettäin Sandy-hurrikaani, joka teki tuhojaan erityisesti New Yorkissa, New Jerseyssä ja Washingtonissa. Myrsky aiheutti New Yorkissa mittavia vahinkoja, joiden takia sadat ihmiset menettivät kotinsa.

Nyt Missourissa asuva mysteerimies on ilahduttanut Sandy-myrskyn uhreja New Yorkissa. Salaperäisen joulupukin maineen saanut mies antoi nimittäin kotinsa menettäneille ihmisille 100 dollarin, eli 80 euron, seteleitä. Bisnesmiehen tiedetään lahjoittaneen muille ihmisille päivän aikana omista varoistaan 100.000 dollaria, eli noin 80.000 dollaria.

– Raha ei ole tärkeintä. Kyse on auttamisesta ja ystävällisyydestä. Haluan näyttää esimerkkiä siitä, että jokainen voi olla salainen joulupukki, mies kertoi The Daily Mail -sivuston mukaan.

Ohikulkijat eivät olleet uskoa todeksi sitä, että mies todellakin antoi heille ”tuosta vain” ilmaista rahaa. Eräs työtön 55-vuotias nainen murtui itkuun ja halasi päiväänsä piristänyttä mysteerimiestä, kun hän sai setelin käteensä. Varakkaan miehen henkilöllisyys ei ole vielä tullut julki.