Perheenäiti laihdutti puolet painostaan: ”En halunnut olla lihamöykky”

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Monet morsiamet kokevat paineita ulkonäkönsä suhteen suuren päivän lähestyessä. Rehevämmät neitokaiset saattavat ryhtyä massiivisiin laihdutustoimenpiteisiin, joilla voi olla varsin näyttäviäkin tuloksia.

Nyt eräs 47-vuotias perheenäiti laihdutti puolet painostaan omia häitään varten. Brittiläinen Mandy Bristow painoi aikaisemmin yli 120 kiloa ja oli addiktoitunut roskaruokaan. Optikkona työskentelevän naisen ajatukset omasta terveydestä kuitenkin muuttuivat, kun kumppani Rob kosi häntä vuonna 2009.

Hän hankki kuntosalijäsenyyden ja alkoi kokkailla itselleen terveellisiä ruokia. 2XL-kokoinen nainen onnistui laihduttamaan vaatekokonsa M-kokoon hääpäiväänsä mennessä. Mandyllä olikin varsin erikoinen kannustin tähän asiaan.

– Ostin M-kokoisen hääasuni ollessani vielä kokoa 2XL. Myyjätyttö katsoi minua kuin hullua. Tiesin silti, että tarvitsin päämäärän, jota kohti tähdätä. En halunnut olla lihamöykky morsiamen sijaan, kertoi Mandy Bristow Daily Mail -sivustolle.

Hurjasti laihtunut neito onnistuikin karistamaan hääpäiväänsä mennessä puolet painostaan. Kyseisenä juhlapäivänä Bristowin vaaka kallistui nimittäin lukemaan 58 kiloa. Hän kertoo olevansa onnellisempi kuin koskaan uuden aviomiehen, kropan ja itsevarmuuden myötä.