Jessicalla makaaberi tapa: ”Barbien päät kuusenkoristeina”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailma kuuli lokakuussa riemu-uutisia, kun näyttelijä Jessica Biel ja monitaituri Justin Timberlake purjehtivat vihdoinkin avioliiton satamaan. Pariskunta kihlautui jo viime vuonna, mutta häitä saatiin odottaa tovi. He avioituivat Italiassa järjestetyissä hulppeissa 6,5 miljoonaa dollaria maksaneissa ökyhäissä.

Nyt 30-vuotias näyttelijäkaunotar on paljastanut makaaberin yksityskohdan itsestään: Hänellä on tapana koristella joulukuusi Barbien päillä. Jessica Biel kertoi Conan O’Brienin talk show’ssa aloittaneensa omituisen tavan jo lapsena, ja jatkavansa sitä edelleenkin.

– Barbie-nukkeni eivät kestäneet kovin kauaa. Päädyin aina silpomaan ne repimällä niiden päät irti, leikkaamalla niiden hiukset ja värjäämällä ne tusseilla. Asettelin päät joulukuusen sähkökynttilöihin niin, että ne näyttivät demonien päiltä, Jessica tunnustaa.

Näyttelijätär uskoo, että hän olisi nykyään joutunut varmasti vaikeuksiin tapansa vuoksi. Hänen mukaansa tuohon aikaan aikuiset olivat kuitenkin vähemmän herkkiä huolestumaan lastensa erikoisesta käytöksestä. Biel kertoi talk show’ssa olleensa muutenkin ”poikatyttö” kasvaessaan ja halunneensa olla Indiana Jones.

Minnesotassa varttunut Jessica Claire Biel paljasti taannoin surevansa paljon sitä, ettei hän saanut The Notebook -menestyselokuvan pääosaa. Näyttelijätär koe-esiintyi elokuvaan vuonna 2004, mutta hän hävisi kilvan Rachel McAdamsille. Sittemmin Jessica Biel on niittänyt menestystä lukuisilla rooleillaan. Hänen tunnetuimpien elokuvien joukkoon lukeutuvat muun muuassa The A-Team, The Illusionist ja Stealth.