Yllätyspaljastus: Dallas-tähti oli sairaampi kuin luultiin!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmanhistorian suosituimpiin televisiosarjoihin lukeutuva Dallas menetti viime viikolla päätähtensä, kun J.R. Ewing -pahisroolia esittänyt Larry Hagman menehtyi kurkkusyöpään. Veteraanitähti ehti ennen kuolemaansa näytellä uudessa Dallas-televisiosarjassa useiden jaksojen ajan.

Nyt käsikirjoittaja Harry Hurt on paljastanut, että Larry Hagman oli sairaampi kuin luultiin. Vanhuksen kerrotaan menehtyneen kurkkusyövän aiheuttamiin komplikaatioihin, mutta Hurtin mukaan Dallas-tähti kuoli leukemiaan. Käsikirjoittaja kertoi, että Hagmanilla diagnosoitiin leukemia heinäkuussa. Harry Hurt sai tietää tähtinäyttelijän verisyövästä tämän perheeltä.

– Minulla ei ollut mitään hajua siitä, kuinka sairas Larry oikeasti oli ennen kuin hänen poikansa soitti minulle. Hän sanoi, että Larryllä oli kurkkusyöpä, mutta loppujen lopuksi leukemia tappoi hänet. Olin täysin ymmälläni, Harry Hurt kertoi National Enquirer -lehdelle.

Dallas-saippuasarja on yksi televisiohistorian kaikkien aikojen suosituimmista sarjoista. Klassikkosarjan päätähti Larry Hagman oli aikansa suurimpia televisiotähtiä, ja hän seurusteli muun muuassa Dynastia-saippuasarjan kaunottaren Joan Collinsin kanssa. Vuonna 1954 Hagman meni naimisiin ruotsalaissyntyisen Maj Axelssonin kanssa. Heillä on kaksi yhteistä lasta, Heidi Kristina ja Preston. Taannoin pariskunta myi Kaliforniassa sijaitsevan lukaalinsa peräti 9,5 miljoonalla dollarilla.