Mies putosi metroraiteille – hengenpelastus videolle

Ohhoh! · Neea Jokinen

Verkossa julkaistaan aika ajoin rautatieasemien valvontakameroiden videoita, joissa nähdään esimerkiksi ihmisten vaarallisia kompurointeja. Nyt otsikoihin on noussut parin vuoden takainen video, jossa nähdään sankarillinen pelastusteko.

Kuva: YouTube

Vuonna 2010 ikuistetussa metroaseman valvontakameran videolla nähdään, kuinka mies horjahtaa selkä edellä raiteille. Putoamisen todistaneet ihmiset hätääntyvät, sillä he huomaavat metron lähestyvän laituria.

Ihmiset muun muassa heiluttelevat käsiään metron kuljettajalle varoittaakseen raiteilla makaavasta ihmisestä. Yhtäkkiä videolla nähdään, kuinka eräs mies hyppää raiteille ja raahaa loukkaantuneen turvaan. Pelastaja ehtii juuri ja juuri vetää miehen pois metron edestä. Sankaritekoa on katsottu YouTube-palvelussa yli miljoona kertaa.