Mike Tysonin shokkilöytö: ”Brad Pitt harrasti seksiä vaimoni kanssa!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kauhea Kankkunen -elokuvassa cameo-roolin tehnyt entinen nyrkkeilyn raskaansarjan maailmanmestari Mike Tyson on unelmoinut elokuvan jälkeen muistakin rooleista. Mies yllätti taannoin kertomalla muun muassa innostuksestaan musikaaleja kohtaan.

46-vuotias nyrkkeilijälegenda on nyt avautunut viimeisimmässä haastattelustaan tulleensa petetyksi edellisessä avioliitossaan. Mies löysi nimittäin vaimonsa Robin Givensin sängystä Hollywood-komistus Brad Pittin kanssa 1980-luvulla. Amerikkalaisessa radio-ohjelmassa avautunut mies yllätti pariskunnan nukkumassa pedillä lemmiskelyn jälkeen.

– Silloin joku todella löi minua kovaa. Brad taisi tulla paikalle aiemmin kuin minä. Olin hullun vihainen. Olisit nähnyt hänen ilmeensä, kun hän näki minut, kertoi Mike Tyson ohjelmassa The Sun -lehden mukaan.

Mike Tyson muistetaan parhaiten urastaan nyrkkeilykehässä. Hän oli vasta 20-vuotias voittaessaan WBC:n, WBA:n ja IBF:n raskaansarjan mestaruustittelit. Kolme nuorella iällä nyrkkeiltyä mestaruutta takasivat Tysonille sen, että hänen on kehuttu olevan kaikkien aikojen paras raskaansarjan ottelija. Nimitys ei himmennyt vuosien mittaan, sillä menestys kehässä jatkui. Mike Tyson voitti uransa aikana yhteensä 50 ottelua ja hävisi vain kuusi. Mies voitti tyrmäyksellä 44 vastaottelijaa.