TV-tähden yllätyspaljastus: ”Courtney Stodden lähenteli minua”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin uusimpiin kohuavioliittoihin lukeutuu kiistatta 52-vuotiaan näyttelijä Doug Hutchisonin ja teinivaimo Courtney Stoddenin liitto. Äskettäin pariskunta selvitteli rakoilevia välejään Couple’s Therapy -realityohjelmassa.

Nyt 18-vuotias kaunotar on saanut vakavia syytteitä niskaansa. Tähden Couple’s Therapy -kollega Nik Richie kertoo nimittäin joutuneensa Courtneyn seksuaalisen ahdistelun kohteeksi. Mies myös väitti naisen olevan huumeaddikti.

– Courtney lähenteli minua aina, kun olimme yksin talossa. Hän ei välittänyt. Hän teki sen Dougin nähden, ja tämän mielestä se oli ok. Se meni niin pahaksi, että minun piti sanoa asiasta tuottajille, koska en halunnut joutua vankilaan, kertoi Nick Richie Huffington Post -lehdelle.

Miehen pahin paljastus on kuitenkin se, ettei hänen mukaansa povipommi ole lainkaan rakastunut aviomieheensä. Sen sijaan Dougille lämpeneekin Courtneyn äiti, Krista Keller. Hänen mukaansa kyseinen perhe kätkeekin sisälleen monta synkkää salaisuutta. Neidon äiti kiisti samantien huhut mediassa.

Äskettäin Courtney Stodden joutui kiistanalaisen huomion kohteeksi, kun eri tahot väittivät hänen muhkeita rintojaan silikoneiksi. Kaunotar vieraili jopa plastiikkakirurgin pakeilla todistaakseen rintojensa olevan luomua. Neitokainen on sittemmin esitellyt rintamustaan useissa vihjailevissa asuissa.