Uusi väite Pussycat Dollsin hajoamisesta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

The Pussycat Dolls on yhdysvaltalainen popyhtye, joka aloitti toimintansa tanssiryhmänä vuonna 1995. Bändin naisjäsenistö on vaihtunut melko kiivaaseen tahtiin. Nyt entinen Pussycat Dolls -yhtyeen jäsen Carmit Bachar on paljastanut näkemyksensä yhtyeen hajoamien syystä.

Muiden ex-jäsenten tapaan Bachar syyttää tapahtuneesta bändin keulakuvaa Nicole Scherzingeriä. Naisella oli Bacharin mukaan huonot välit bändikaveri Ashley Robertsiin.

– Nicole oli kateellinen Ashleylle. Hän tunsi naisen uhaksi, aivan kuin ihmiset olisivat pitäneet enemmän Ashleystä ulkonäön takia. Hän oli amerikkalaisuuden perikuva – sinisilmäinen blondi, kertoi Carmit Bachar The Sun -lehdelle.

Laulaja väittää, että muut bändin jäsenet tiesivät Nicolen kateudesta, mutta he eivät voineet ymmärtää sitä. Bacharin mukaan Ashley kärsi eniten, kun yhtye hajosi. Hän meni tämän takia tapaamaan jopa henkiparantajaa.

Pussycat Dolls -yhtye nousi maailmanlaajuiseen suosioon Don’t Cha -hittikappaleen myötä. Läpimurtonsa aikaan kokoonpanossa esiintyivät Nicole Scherzinger, Ashley Roberts, Kimberly Wyatt, Jessica Sutta ja Melody Thornton. Sittemmin bändi hajosi ja sen manageri Robin Antin kasasi yhtyeen uudelleen tuoreilla jäsenillä.