Julkkistähtien raju sanasota: ”Olet yhtä hauska kuin AIDS”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Parhaillaan televisiossa pyörivät Britannian ja Yhdysvaltojen X Factor -ohjelmat ovat tehneet jo lukuisista kilpailijoistaan seurattuja julkkiksia. Yksi Britannian version kirkkaimmista tähdistä on 24-vuotias James Arthur, joka on noussut etenkin naisten suosioon.

Nyt James Arthurin uutisoidaan ajautuneen julkiseen sanaharkkaan koomikko Frankie Boylen kanssa. Viime viikkojen aikana 40-vuotias Frankie Boyle on julkaissut verkossa X Factor -ohjelmaa ja James Arthuria haukkuvia viestejä. Nuori kitarahurmuri päättikin viimein kommentoida negatiivisen koomikon kirjoituksia. Alla otteita kaksikon julkisesta Twitter-riidasta.

– James Arthur näyttää siltä kuin joku olisi laittanut lampaan hampaat vauvan päähän… Frankie Boyle kirjoitti Twitter-blogissaan.

– Vanha ja raukkamainen mies kirjoittaa paskoja vitsejä X Factorista, koska hän tietää sen olevan ainoa tapa saada julkisuutta, James Arthur kirjoitti.

– En kanna kaunaa. Heitän sinulle ensi kerralla hieman rahaa hattuusi. Koomikot kertovat vitsejä karaoke-laulukilpailuista sinä senkin torahampainen kieliopin joukkomurhaaja, Frankie Boyle vastasi.

– Olet yhtä hauska kuin AIDS. Olet vanha ja surullinen mies. En malta odottaa, että tapaamme, sillä haluan herättää sinut maan pinnalle, James Arthur laukoi takaisin.

– Jos haluaisin huomiota, laulaisin cover-biisejä kykyjenetsintäohjelmissa ja ottaisin rumia tatuointeja, koomikko solvasi.

James Arthur sai ensimmäisen X Factor -esiintymisensä jälkeen tuomaristolta ja yleisöltä hurjat aplodit, kun hän esitti oman versionsa Tulisa Contostavlosin Young-kappaleesta. Rap-osuuksia biiseihinsä lisäävän James Arthurin koe-esiintymistä on katsottu YouTube-palvelussa jo yli kahdeksan miljoonaa kertaa.