Onko tämä tosiaan Justin Bieberin paidaton ylävartalo?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Believe-albumin taannoin julkaissut poplaulaja Justin Bieber saapuu Suomeen ensi vuoden huhtikuussa, jolloin hän esiintyy Hartwall-areenalle. Nyt 18-vuotias Justin Bieber on julkaissut verkossa kymmenien miljoonien naisihailijoidensa iloksi kuvan.

Kuvassa Justin esittelee sixpackiään kuntosalilla. Poplaulaja näyttää olevan otoksen perusteella teräksisessä kunnossa. Bieber on kertonut treenaavansa päivittäin pitääkseen vartalostaan huolta. Kuntoilu näkyy kuvasta näyttävinä vatsalihaksina.

Kuva: Twitter

Justin Bieber on ollut viime viikkoina tiiviisti otsikoissa suhdekriisinsä merkeissä. Teinitähden 20-vuotiaan tyttöystävän Selena Gomezin uutisoitiin jättäneen äskettäin rakkaansa luottamuspulan ja riitojen takia. Sittemmin heidän on kuitenkin kerrottu palanneen takaisin yhteen.