Opettaja vaati tokaluokkalaisilta vessamaksun – vanhemmat raivostuivat

Ohhoh! · Neea Jokinen

Opettajat saattavat suututtaa oppilaidensa vanhempia erikoisilla toimintamenetelmillään. Esimerkiksi äskettäin erään naisopettajan uutisoitiin saaneen potkut, koska hän esitti oppitunnin aikana homoaiheisen rap-kappaleen.

Nyt Texasin Irvingissä asuva Sonja Cross on raivoissaan J.O. Davis Elementary -alakoulun opettajan välinpitämättömistä toimista. Kyseisessä koulussa otettiin taannoin käyttöön lupalaput, joita käyttämällä koululaiset pääsevät vessaan oppitunnin aikana.

Oppilaat saavat lupalappuja palkkioksi hyvästä käytöksestä. Sonja Crossin seitsemänvuotiaalla pojalla ei ollut yhtäkään lupalappua jäljellä, joten hän ei saanut mennä vessaan kesken opetuksen. Perheenäidin mukaan hänen lapsensa virtsasi viime viikolla alleen, koska opettaja ei päästänyt poikaa wc-tiloihin.

– Poikani yritti pidättää pissaa niin kauan kuin mahdollista. Hän ei vaan pystynyt siihen. Hän tuli kotiin koulusta itkuisena ja poissa tolaltaan. Koko juttu on todella typerä, Sonja Cross kertoi NBC DFW -verkkosivustolle.

Äidin mukaan hänen poikansa on joutunut tapauksen johdosta koulukiusatuksi. Luokkatoverit nimittäin haukkuvat poikaa siitä, että hän pissasi housuun oppitunnilla. Tapauksen tultua julki koulun johtokunta päätti luopua lupalappujen käytöstä.