Alanis Morissette: ”Fanit katkoivat hiuksiani ja hyppivät autoni päälle”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalainen laulajatar Alanis Morissette lukeutuu 1990-luvun suosituimpien naisrocktähtien joukkoon. Hänet tunnetaan kantaaottavista sanoituksistaan ja persoonallisesta lauluäänestään. Supertähti on myynyt yli 100 miljoonaa albumia.

Nyt 38-vuotias Alanis Morissette on antanut brittiläiselle The Sun -lehdelle avoimen haastattelun, jossa hän kertoo yksityiskohtia uransa villeimmistä vuosista. Naisen mukaan lähes vuosikymmen sitten viihdemaailmassa ei juurikaan ollut paparazzeja. Neitokainen saikin kävellä rauhassa kotikulmillaan meikittömänä arkivaatteissaan.

Grammy-palkitun laulajatähden mukaan hän oli fanien pyörityksessä jo silloin, kun nykypäivän tähtiartistit Katy Perry ja Lady Gaga istuivat vielä koulun penkillä. Naisen mukaan ihailijat muun muassa katkaisivat hänen hiuksiaan saadakseen muiston idolistaan. Fanit myös varastivat hänen alusvaatteitaan ja piileskelivät puskissa nähdäkseen edes vilauksen supertähdestä.

– Se oli hullua aikaa. En saanut henkeä. Ihmiset hyppivät autoni päälle. Elämäni oli sellaista, mitä tuntuu näkevän vain elokuvissa, Alanis Morissette kertoi lehdelle.

Alanis Morissette nousi vuonna 1995 maailmanlaajuiseen suosioon Jagged Little Pill -albuminsa myötä. Sittemmin kaunotar on julkaissut useita menestysalbumeita ja näytellyt muun muassa Dogma-elokuvassa. Neitokainen meni naimisiin räppäri Mario ”MC Souleye” Treadwayn kanssa vuonna 2010. Heidän ensimmäinen lapsensa Ever Imre syntyi samana vuonna. Hän seurusteli aikoinaan viiden vuoden ajan Hollywood-komistus Ryan Reynoldsin kanssa.