Anna Puu lähtee konserttisalikiertueelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Anna Puu tekee uransa ensimmäisen konserttisalikiertueen keväällä 2013. Kiertue kantaa nimeä Antaudun Annan kolmannen albumin mukaan. Albumi julkaistiin 26. lokakuuta ja sen ensimmäinen single Kolme pientä sanaa oli pitkään radioiden soitetuin kappale.

Tänään keskiviikkona Anna Puu esiintyy Tampereella Ilveksen iloinen itsenäisyys -tapahtumassa.

Albumin toinen singlelohkaisu Säännöt rakkaudelle julkaistiin viime viikolla ja se nousi suoraan radiolistan sijalle 21. Lokakuussa julkaistu kolmas albumi Antaudun on saman tekijätiimin käsialaa kuin Anna Puun kaksi aiempaakin albumia.

Tuotantotiimiin kuuluvat Anna Puun lisäksi Jukka Immonen, Lasse Kurki ja Knipi. Albumilla kuullaan Anna Puun ja Samae Koskisen yhteissanoitusten lisäksi Heimo Hatakan ja Mariskan lyriikoita. Annan aiempia albumeita on myyty yhteensä jo yli 140.000 kappaletta ja niiltä julkaistut singlet ovat kaikki nousseet radiohiteiksi.

Antaudun –konserttisalikiertue:

10.04. Espoo, Tapiolasali

12.04. Vantaa, Martinussali

13.04. Hämeenlinna, Verkatehdas

19.04. Lohja, Laurentius Sali

20.04. Imatra, Konserttitalo Virta

26.04. Hyvinkää, Hyvinkääsali

02.05. Tampere, Tampere-Talo

03.05. Ylivieska, Akustiikka

04.05. Raahe, Raahesali

09.05. Helsinki, Savoy Teatteri

10.05. Kuusankoski, Kuusankoskitalo

11.05. Kuopio, Musiikkikeskus

12.05. Joensuu, Carelia Sali