Anna Puu lähtee konserttisalikiertueelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Anna Puu tekee uransa ensimmäisen konserttisalikiertueen keväällä 2013. Kiertue kantaa nimeä Antaudun Annan kolmannen albumin mukaan. Albumi julkaistiin 26. lokakuuta ja sen ensimmäinen single Kolme pientä sanaa oli pitkään radioiden soitetuin kappale.

Tänään keskiviikkona Anna Puu esiintyy Tampereella Ilveksen iloinen itsenäisyys -tapahtumassa.

Albumin toinen singlelohkaisu Säännöt rakkaudelle julkaistiin viime viikolla ja se nousi suoraan radiolistan sijalle 21. Lokakuussa julkaistu kolmas albumi Antaudun on saman tekijätiimin käsialaa kuin Anna Puun kaksi aiempaakin albumia.

Tuotantotiimiin kuuluvat Anna Puun lisäksi Jukka Immonen, Lasse Kurki ja Knipi. Albumilla kuullaan Anna Puun ja Samae Koskisen yhteissanoitusten lisäksi Heimo Hatakan ja Mariskan lyriikoita. Annan aiempia albumeita on myyty yhteensä jo yli 140.000 kappaletta ja niiltä julkaistut singlet ovat kaikki nousseet radiohiteiksi.

Antaudun –konserttisalikiertue:

10.04. Espoo, Tapiolasali12.04. Vantaa, Martinussali13.04. Hämeenlinna, Verkatehdas19.04. Lohja, Laurentius Sali20.04. Imatra, Konserttitalo Virta26.04. Hyvinkää, Hyvinkääsali02.05. Tampere, Tampere-Talo03.05. Ylivieska, Akustiikka04.05. Raahe, Raahesali09.05. Helsinki, Savoy Teatteri10.05. Kuusankoski, Kuusankoskitalo11.05. Kuopio, Musiikkikeskus12.05. Joensuu, Carelia Sali