Muistatko vielä Fabion? Tältä miljoonien naisten päiväuni näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina maailman tunnetuimpiin miehiin lukeutunut kultakutrinen kunto-ohjaaja Fabio, eli Fabio Lanzoni, on pysytellyt viime vuosina poissa julkisuudesta ja häneen on voinut törmätä lähinnä vitseissä ja parodioissa. Mies on kuitenkin edelleen elossa ja voi hyvin.

Fabio on nyt kuvattu Beverly Hillsissä hänen käydessään hammaslääkärillä. Naislukijat lienevät tyytyväisiä siihen, että lihaskimppu on säilyttänyt legendaarisen hiuspehkonsa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Muiden muassa Zoolander-elokuvassa pienen cameo-roolin tehnyt liehuletti oli viimeksi otsikoissa lähes neljä vuotta sitten, kun hän menetti 250.000 euron arvoisen Ferrari Scagliettin hallinnan ja kolaroi auton rajusti maineikkaalla Mulholland Drivella. Hän oli onnettomuushetkellä osallistumassa World Class Driving -tapahtumaan. Fabio ei loukkaantunut ulosajossa, mutta auto romuttui.