Kim Kardashian ei piilottele uhkeita muotojaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

32-vuotias realityjulkkis Kim Kardashian nousi aikoinaan maailmanmaineeseen erityisesti seksivideonsa ansiosta. Nykyisin Kanye Westin kanssa seurusteleva neitokainen on noussut maailman seuratuimpien ja googletetuimpien tähtien joukkoon.

Nyt Kim on kuvattu Floridan Sunny Islesissä, jossa hän oli vierailemassa ystävänsä Jonathan Chebanin luona. Superjulkkis oli verhonnut vartalonsa tyköistuvaan asuun, joka ei piilotellut neitokaisen uhkeita muotoja.

Äskettäin Kimin poikaystävä Kanye West julkaisi esimakua uudesta White Dress -kappaleestaan, jonka uskotaan vihjaavan pariskunnan astelevan pian alttarille. Kappaleen nimi tarkoittaa valkoista mekkoa, ja sen sanoituksissakin viitataan useaan otteeseen naimisiin menoon. Taannoin Kanyen kerrottiin pyytäneen, että Kim jättäisi realitysarjansa.