Tyra Banksia naisetkin kuolaavat – Kim ihastui ensisilmäyksellä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmankuulu huippumalli Tyra Banks kuuluu Kim Kardashianin, Jennifer Lopezin ja Nicki Minaj’n ohella niihin muodokkaisiin julkkiskaunottariin, jotka eivät pelkää esitellä kurvejaan paljastavissa asuissa.

Nyt 38-vuotias mallikaunotar on ikuistettu Armenian Cosmopolitan-lehden kanteen. Kyseisessä otoksessa kurvijumalatar on verhonnut vartalonsa kultaiseen Kardashian-malliston mekkoon, joka tuo hänen kroppansa muodot esille. Nyt myös Kim Kardashian itse on kiinnittänyt Tyraan huomiota ja ylistänyt häntä Twitter-päivityksessään.

– Upea! Tyra Banks kotimaani lehden kannessa, kirjoitti Kim Kardashian blogiinsa julkaisemansa kuvan oheen.

Tyra Banks on tehnyt näyttävän uran muun muassa catwalk-mallina Pariisissa, Tokiossa, Milanossa ja Lontoossa. Huippumalli on esiintynyt myös Michael Jacksonin Black or White -kappaleen musiikkivideolla. Tyran omaisuuden uskotaan olevan yli 100 miljoonaa dollaria. Tilipussiaan kaunotar on pursottanut muun muassa mainossopimuksilla Niken, Tommy Hilfigerin ja Pepsin kanssa.