Tältä näyttää kun mies voittaa arvalla 250 000 dollaria – itkuhan siinä tuli

Lifestyle Nettivideot · Neea Jokinen

Lottovoittajien tiedetään reagoivan hyvin voimakkaasti, kun he huomaavat voittaneensa huiman summan. Oikea voittorivi arpakupongissa saattaa tuntua monesta hyvin epätodelliselta. Nyt verkossa on julkaistu arkistojen kätköistä löydetty video, jossa nähdään eräs todella onnekas mies, joka saa päävoiton raaputusarvasta.

Kuva: YouTube

Vuonna 1990 Australiassa ikuistetussa videossa nähdään Bill Morgan -niminen rekkakuski. Mies oli voittanut aiemmin arpapelissä upouuden auton, ja televisiokuvaajat halusivat tehdä hänestä jutun. Kuvaajat muun muassa seurasivat Morganin arkea ja ikuistivat hänet raaputtamassa toista arpaa.

Televisiokuvaukset saivat kuitenkin yllättävän käänteen. Bill Morgan osti kaupasta arpakupongin ja raaputti sen sisällön esille televisiokameroiden edessä. Yhtäkkiä rekkakuski kertoo videolla voittaneensa kupongista 250.000 dollaria, eli noin 202.000 euroa. Viiksekäs mies ei voi uskoa onneaan ja hän alkaakin itkeä kuvaajien edessä.