X Factor -tähden levystä valtava floppi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos valittiin taannoin FHM-miestenlehden lukijoiden toimesta maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Popkaunotar joutui äskettäin kolmiodraaman keskelle pokattuaan jalkapallotähti Danny Simpsonin. Futarin on-off -tyttöystävä Stephanie Ward kutsui Tulisaa kodinrikkkojaksi.

Tulisan ongelmat jatkuvat, sillä neitosen ensimmäisen soololevyn on kerrottu alittaneen sille asetetut tavoitteet. Laulajattaren äskettäin julkaistu The Female Boss -levy päätyi Iso-Britannian albumilistalla vasta sijalle 17. Se on heikko tulos tähden mediahuomioon nähden. Tulisa Contostavlos on nimittäin nähty esimerkiksi tuomarina ja esiintyjänä The X Factor -sarjassa.

Tulisa Contostavlos joutui maaliskuussa seksiskandaalin keskiöön, kun verkossa levisi popkaunottaren tähdittämä seksivideo. Laulajatähti vahvisti pian kohun noustua, että hän on videolla esiintyvä nainen. Tulisan mukaan hän kuvasi seksivideon vuosia sitten ex-poikaystävänsä Justin Edwardsin, eli Mc Ultran, kanssa. Poptähti avautui kohusta Daily Mirror -lehdelle ja kertoi, ettei hän ole kokenut mitään yhtä häpeällistä elämänsä aikana.