Kuva meikittömästä Jennifer Lopezista leviää netissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Äskettäin Suomessa Hartwall-areenallakin esiintynyt latinodiiva Jennifer Lopez tunnetaan rohkeana ja sensuellina pukeutujana. Neitokainen nähdään harva se päivä punaisella matolla täydessä tällingissä.

Laulajatar on kuitenkin myös luonnonkaunis neitokainen, kuten voi päätellä tuoreesta Twitter-kuvastaan. Parhaillaan verkossa nopeasti leviävässä otoksessa JLo nimittäin kiehnää meikittömänä itseään lähes puolet nuoremman poikaystävän Casper Smartin kyljessä. 43-vuotias poppari onnistuu itsekin näyttämään otoksessa varsin nuorelta.

Kuva: Twitter

Äskettäin Jennifer Lopez joutui negatiivisen julkisuuden kohteeksi, kuten hänen väitettiin järjestäneen eräälle saksalaiselle hotellisiivoojalle potkut nimikirjoituksen kysymisen takia. Tähti kuitenkin kiisti syytökset välittömästi sosiaalisessa mediassa ja kertoi, ettei ikinä toimisi niin faniensa kanssa.