Ranskalaislehden kansikuvat yllättävät härskiydellään – tällaisia ei lehtipisteissä nähdä

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Lehtien kansissa voi nähdä nykyään melko paljastavissakin asuissa poseeraavia kaunottaria, mutta tämä ei ole vielä mitään verrattuna 60- ja 70-lukujen villeihin ilmiöihin. Ranskalaisen Hara Kiri -satiirilehden kansikuvat ovat nyt nousseet verkossa nettihitiksi.

Hyvän maun reilusti ylittävissä otoksissa nähdään varsin härskiä ja väkivaltaista kuvastoa, joka saattaisi hyvinkin järkyttää konservatiivisempaa lukijakuntaa. Kansissa nähdään muun muassa rannalla makaava nainen, jonka kehoa on poltettu silitysraudalla. Katso lisää kansia tästä.

Otoksissa kuvataan myös ballerinaa, jonka asun uumenista tursuavat ylikasvaneet kainalo- ja häpykarvat. Samoin erään lehden kantta koristaa kuva flunssaisesta kokista, jonka räkävana valuu hänen soppakattilaansa. Niin ikään otoksissa nähdään mies, jonka pää ollaan katkaisemassa moottorisahalla.