Lentokone teki hätälaskun – käärme puri salakuljettajaa matkustamossa

Ohhoh! · Neea Jokinen

Lentokapteenit joutuvat aika ajoin tekemään hätälaskuja, jos esimerkiksi joku lentokoneen matkustajista saa vakavan sairaskohtauksen. Nyt erään miehen uutisoidaan joutuneen käärmeen puremaksi egyptiläisen lentoyhtiön lennolla.

Al Ahram -verkkosivuston mukaan EgyptAir-lentoyhtiön pilotit päättivät tehdä hätälaskun, koska lentokoneeseen salakuljetettu käärme puraisi matkustajaa. Jordanista kotoisin oleva mies oli piilottanut käärmeen matkatavaroihinsa ja salakuljettanut sen Kuwaitiin matkalla olleeseen lentokoneeseen.

Matkustamossa alkoi yhtäkkiä kesken lennon kuulua kauhistuttavia huutoja. Käärme oli luikerrellut ulos miehen matkatavaroista, ja puraissut salakuljettajaa. Hätälaskun jälkeen käärmeen puremasta loukkaantunut mies kuljetettiin sairaalaan. Lentokentän työntekijät ottivat luikertelijan huostaansa, The Daily Mail -sivusto uutisoi.