Dennis Rodmanilla 500 000 dollarin elatusmaksurästit – vankilatuomio uhkaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessakin Diili-ohjelmassa nähty koripalloilija Dennis Rodman tunnetaan räväkkänä miehenä. Mies viihtyykin otsikoissa koripallon sijaan lähinnä ulkourheilullisten tempaustensa vuoksi. Mies on esimerkiksi tuomittu jättisakkoihin seksuaalisesta ahdistelusta ja hänen on kerrottu valmentavan naisten yläosatonta koripallojoukkuetta.

Jo ennestään talousvaikeuksissa olevalle 51-vuotiaalle tähdelle ilmaantui hiljattain lisää rahahuolia. Oikeus on nimittäin määrännyt miehen maksamaan 500.000 dollaria, eli noin 383.000 euroa, lapsensa elatusmaksuja ex-vaimolleen Michelle Rodmanille. Alun perin ex-vaimon lakimies väitti Rodmanin olleen tälle velkaa jopa 850.000 dollaria, mutta maksettava summa neuvoteltiin pienemmäksi. The Associated Press -uutistoimiston mukaan tähteä saattaa odottaa vankilatuomio, mikäli hän ei maksa määrättyä summaa ajallaan.

Räiskyvästä luonteestaan tunnettu Rodman on aiemmin ollut otsikoissa esimerkiksi soitettuaan US Radio -radiokanavan lähetykseen harrastaen samanaikaisesti suuseksiä. Alunperin mies on kuitenkin tullut tutuksi urheilullisista saavutuksistaan, sillä Rodman voitti koripallouransa aikana viisi NBA-sarjan mestaruutta kahdessa eri joukkueessa. Hänet myös valittiin kahdesti NBA:n parhaaksi puolustavaksi pelaajaksi.