Futistähti esitteli massiivisen tatuointinsa – ilman paitaa nettikuvassa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Italialainen jalkapalloilija Mario Balotelli pelaa hyökkääjänä Manchester City -joukkueessa. Super Mario -lempinimelläkin tunnettu futistähti on ollut uutisotsikoissa urheilu-uransa lisäksi rakkauselämänsä merkeissä. Hän joutui äskettäin kohun keskelle entisen tyttöystävänsä raskaushuhujen takia.

Nyt 22-vuotias Mario Balotelli on julkaissut verkossa faniensa iloksi kuvan, jossa hän esittelee uusinta tatuointiaan. Futistaituri nähdään eräässä otoksessa istumassa tatuointiliikkeen penkillä tatuoijan käsittelyssä. Tähti tatuoi rintaansa Genghis Khanin tunnetun lainauksen.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Mario Balotelli osti äskettäin itselleen hulppean Range Rover Evoque -luksusauton 55.000 punnalla, eli noin 71.000 eurolla. Futistähteä pidetään vaikeana persoonana. Valmentaja Jose Mourinhon mukaan Balotellia on ”mahdoton käsitellä”. Julkkisfutari on joutunut usein kohuotsikoihin esimerkiksi rahasekoiluidensa ja liikennetörttöilyjensä takia.