Huonoja uutisia miehille: Megan Fox ei enää paljastele – tässä syy

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-kaunotar Megan Fox synnytti äskettäin esikoispoikansa Noah Shannonin. Neito sai lapsen yhdessä aviomiehensä, 90210-tähti Brian Austin Greenin kanssa. Transformers-tähdellä on kuitenkin kokemusta äitiydestä, sillä hän on ollut miehen Kassius-pojan äitipuoli jo pitkän aikaa.

26-vuotias Megan Fox on esittellyt upeaa vartaloaan usein paljastavissa asuvalinnoissa niin valkokankaalla kuin lehtienkin sivuilla. Kaunotar on nyt kuitenkin varoittanut tulevasta muutoksesta, sillä jatkossa hän ei enää aio paljastella. The Sun -lehden mukaan syynä tähden päätökseen on hänen lapsensa Noah. Fox nimittäin pelkää lapsen kärsivän teini-iässä äitinsä seksikkäiden kuvien vuoksi.

– Tulen olemaan varovaisempi roolien valinnan suhteen. Minua huolestuttaa jo valmiiksi se, kuinka järkyttynyt Noah tulee olemaan hänen ystäviensä esitellessä hänelle kuvia minusta bikineissä, Megan Fox paljastaa.

Megan on ollut jo pidemmän aikaa naimisissa näyttelijäkomistus Brian Austin Greenin kanssa. Seksisymboli on aiheuttanut mediassa kohua muun muassa saatuaan potkut Transformers 3 -elokuvasta, kun Fox haukkui elokuvasarjan ohjaaja Michael Bayta ja vertasi tätä Hitleriin. Megan Fox nähtiin viimeksi valkokankaalla pienessä roolissa Borat-tähti Sacha Baron Cohenin Diktaattori-komediassa.