Tyttöbändiläisen muodonmuutos yllätti – paparazzikuvat paljastivat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen Little Mix -tyttöbändi voitti X Factor -ohjelman kahdeksannen tuotantokauden viime vuonna Tulisa Contostavlosin avustuksella. Yhtye tunnettiin aluksi nimellä Rhythmix, mutta nimi vaihdettiin samannimisen hyväntekeväisyysjärjestön valituksen takia.

Nyt yhtyeen 20-vuotias jäsen Perrie Edwards on yllättänyt faninsa muodonmuutoksellaan. Popkaunotar on nimittäin värjännyt vaaleat kutrinsa violeteiksi. Paparazzien ikuistamissa otoksissa nähdään, kuinka laulajatar kävelee parkkipaikalla käsi kädessä poikaystävänsä Zayn Malikin kanssa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Little Mix -yhtyeen jäseniä ovat Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock ja Jade Thirwall. Tyttöbändin voiton jälkeen he julkaisivat pian Cannonball-debyyttisinglensä. Suosittu yhtye esitti X Factor -ohjelmassa lukuisia hittikappaleita kuten E.T, If I Were a Boy, Telephone ja Don’t Stop The Music. Perrie Edwards seurustelee One Direction -poikabändin laulajan Zayn Malikin kanssa.