Katie Pricen seksisalaisuudet julki – exä paljasti intiimejä yksityiskohtia

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Povipommi Jordanina julkkikseksi aikoinaan noussut Katie Price tunnetaan nykyisin realitytähtenä ja kirjailijana. Kolmen lapsen äidin rakkauselämää on seurattu tiiviisti viihdelehdissä jo vuosien ajan. Hän erosi äskettäin argentiinalaisesta miesmallista, Leandro Pennasta.

Riitaisan eron jälkeen mallikomistus on paljastanut yksityisasioita parin intiimistä suhteesta. Leandro Penna muun muassa väittää antaneensa Katie Pricelle hänen ”elämänsä parhaimmat orgasmit”. Miehen mukaan povipommi ei ollut juurikaan kiinnostunut seksistä, sillä Price vietti lähes kaiken vapaa-aikansa lukemalla uutisia itsestään.

– Katie sanoi harrastaneensa kanssani maailman upeinta seksiä. Hän ei ollut aina innoissaan rakastelusta. Katie googlettaa mieluummin itsensä kuin harrastaa seksiä, 29-vuotias Leandro Penna kertoi Now-lehdelle.

Mies paljasti äskettäin Katie Pricen pakottaneen hänet katsomaan vanhaa seksivideota, jossa povipommi harrastaa seksiä villeistä mieltymyksistään tunnetun Alex Reidin kanssa. Videolla Katie muun muassa tunki vodkapulloa vapaaottelijan pyllyyn.

Katie Price ja Leandro Penna erosivat useaan otteeseen myrskyisän seurustelusuhteensa aikana. Povipommin kerrotaan jättäneen argentiinalaisen kultansa muun muassa kielimuurin takia. Naisen väitetään kommunikoineen välillä entisen rakkaansa kanssa tulkin avustuksella. Pennan mukaan hän ei aio enää palata takaisin yhteen Pricen kanssa.