Nämä artistit kisaavat Suomen paikasta Euroviisuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen edustaja toukokuussa Ruotsissa järjestettäviin Euroviisuihin valitaan jälleen Yleisradion järjestämässä Uuden Musiikin Kilpailussa. Tuomarit Aija Puurtinen, Redrama, Toni Wirtanen ja Tomi Saarinen ovat valinneet kappaleet ja artistit kisaamaan UMK 2013 -kisan voitosta.

Taisto kisaajien kesken käydään torstaisin kello 21.00 Yle TV2 -kanavalla 27. joulukuuta alkaen. Suorat lähetykset alkavat 17. tammikuuta ja niissä yleisö ja tuomaristo valitsevat jatkoonmenijät. Barona Areenalla 9. helmikuuta käydään finaalitaisto kahdeksan kisaajan kesken ja lavalle nousevat myös vierailevat tähdet. Mukana kilpailussa ovat seuraavat kappaleet ja artistit.

Arion: Lost in the Woods

Atlético Kumpula: Paperilyhty

Diandra: Colliding Into You

Elina Orkoneva: He’s Not My Man

Great Wide North: Flags

Ilari Hämäläinen: Sytytä mut vaan

Krista Siegfrids: Marry Me

Last Panda: Saturday Night Forever

Lucy Was Driving: Dancing All Around the Universe

Mikael Saari: We Should Be Through

Rautakoura: Ilmalaivalla

Iina Salin: Last Night