Nämä artistit kisaavat Suomen paikasta Euroviisuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen edustaja toukokuussa Ruotsissa järjestettäviin Euroviisuihin valitaan jälleen Yleisradion järjestämässä Uuden Musiikin Kilpailussa. Tuomarit Aija Puurtinen, Redrama, Toni Wirtanen ja Tomi Saarinen ovat valinneet kappaleet ja artistit kisaamaan UMK 2013 -kisan voitosta.

Taisto kisaajien kesken käydään torstaisin kello 21.00 Yle TV2 -kanavalla 27. joulukuuta alkaen. Suorat lähetykset alkavat 17. tammikuuta ja niissä yleisö ja tuomaristo valitsevat jatkoonmenijät. Barona Areenalla 9. helmikuuta käydään finaalitaisto kahdeksan kisaajan kesken ja lavalle nousevat myös vierailevat tähdet. Mukana kilpailussa ovat seuraavat kappaleet ja artistit.

Arion: Lost in the Woods
Atlético Kumpula: Paperilyhty
Diandra: Colliding Into You
Elina Orkoneva: He’s Not My Man
Great Wide North: Flags
Ilari Hämäläinen: Sytytä mut vaan
Krista Siegfrids: Marry Me
Last Panda: Saturday Night Forever
Lucy Was Driving: Dancing All Around the Universe
Mikael Saari: We Should Be Through
Rautakoura: Ilmalaivalla
Iina Salin: Last Night

Uusimmat