Äidin miesystävä söi ruoantähteet jääkaapista – teinipoika kosti verisesti

Ohhoh! · Neea Jokinen

Jotkut ovat todella tarkkoja jääkaappinsa sisällöstä. Nälkäiset sisarukset saattavatkin ajautua riitoihin esimerkiksi ruuan jakamisesta. Nyt erään amerikkalaisen teinipojan uutisoidaan joutuneen putkaan raivoisan ja verisen ruokakostonsa takia.

Indianalainen 18-vuotias Taz Miller raivostui sunnuntaina äitinsä miesystävälle Christopher Teerelle. Perheen talossa asuva mies oli nimittäin syönyt teinipojan säästämät kalkkunan tähteet jääkaapista. Teinipojan päässä kiehui, kun hän huomasi jääkaapissa olleen ruokalautasensa olevan tyhjä.

Taz Miller halusi kostaa 35-vuotiaalle miehelle. Teinipoika nappasi suuren veitsen käteensä ja puukotti äidin miesystävää käteen ja jalkaan. Äiti näki puukotuksen ja hälytti poliisit paikalle. Virkavallan kuulusteluissa selvisi, että teinipoika oli uhannut tappaa miehen. Lisäksi hän oli kuristanut Christopher Teereä.

Mies kuljetettiin rajun välikohtauksen jälkeen paikalliseen sairaalaan, jossa hän sai hoitoa vammoihinsa. The Smoking Gun -sivuston mukaan teinipoika kuvaili itseään kuulusteluissa ”taistelijaksi ja räppäriksi”. Hän myös myönsi puukotuksen. Taz Miller ei kuitenkaan ollut varma siitä, aiheuttiko 20 senttimetriä pitkä veitsi miehelle vammoja.