Tosielämän täydellinen nainen paljasti: Rintasyöpä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -televisiosarjan menestyksen myötä maailmalla on lanseerattu lukuisia ohjelmia, joissa seurataan tosielämän täydellisiä naisia. Yksi seuratuimmista tosielämän täydellisistä naisista on amerikkalainen mallikaunotar Brandi Glanville, joka keikistelee usein bikineissä.

Nyt Brandi on paljastanut In Touch -lehdessä ikävän asian terveydestään. Hänen rinnastaan on nimittäin löytynyt hyvälaatuinen syöpäkasvain, joka joudutaan poistamaan leikkauksella. Kasvain löydettiin, kun Brandi meni tutkimuksiin pitkän sairastelun seurauksena. Neitokainen säilyttää rintansa ja hänen odotetaan tervehtyvän täysin.

Brandi Glanville tunnetaan myös avioliitostaan näyttelijäkomistus Eddie Cibrianin kanssa. Pariskunnan myrskyisä avioero nousi taannoin otsikoihin, kun 38-vuotias Eddie Cibrian petti vaimoaan varatun poptähden LeAnn Rimesin kanssa. Tapauksesta syntyi todellinen sekasotku, kun neliödraaman osapuolet hakivat kukin vuorollaan avioeroa.