Miestähti suuteli poikabändiläistä – kotikatsomot hämmästyivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Veteraaninäyttelijä Dustin Hoffman tunnetaan lähes 50 vuotta kestäneestä näyttelijäurastaan. Taannoin hän sai 7,5 miljoonaa dollaria viiden päivän työstä Pienin painajainen perheessä -elokuvassa.

Nyt Hoffman yllättänyt kotikatsomot ja One Direction -yhtyeen jäsenet vieraillessaan poikabändin kanssa samaan aikaan David Lettermanin televisio-ohjelmassa. Hoffman nimittäin suuteli yllättäen bändin jäsentä Niall Horania.

Kuva: YouTube

Dustin Hoffmanin näyttelijänura saavutti läpimurtonsa vuonna 1967 ilmestyneen Miehuuskoe-elokuvan myötä. Tähti on yksi yhdeksästä näyttelijästä, joka on palkittu parhaan miespääosan Oscarilla kahdesti. Tuottajanakin kunnostautunut mies sai Oscarit elokuvista Kramer vastaan Kramer ja Sademies.