Eminemin teinitytär supertähdelle: ”Älä hu**aa joka jätkän kanssa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viihdemaailmassa on kohistu viime viikkojen ajan poptähti Taylor Swiftin ja One Direction -poppari Harry Stylesin romanssista. Pariskunta on bongattu läheisissä tunnelmissa muun muassa New Yorkissa. 18-vuotiaan Stylesin fanaattisimmat fanit ovat lähettäneet Swiftille tappouhkauksia seurustelu-uutisen tultua julki.

Nyt räppäri Eminemin teinitytär Hailie Scott Mathers on liittynyt niiden One Direction -fanien joukkoon, jotka ovat kommentoineet negatiivisesti nuorten supertähtien suhdetta. Julkkistähden 17-vuotias tytär kertoi olevansa surullinen muusikkojen deittailusta.

– Jos Taylor Swift ja Harry Styles seurustelevat, en todellakaan ole iloinen. Taylor Swift, ole kiltti ja äläkä huoraile joka jätkän kanssa. Me kaikki tiedämme, että teet sen vain saadaksesi uuden albumin kasaan, Hailie Scott Mathers kirjoitti Twitter-blogissaan.

Lukuisat fanit ovat myös haukkuneet täysin aiheettomasti Taylor Swiftiä pedofiiliksi, koska hän pokasi neljä vuotta nuoremman teinipojan. Kantria ja poppia yhdistävä Swift tunnetaan kappaleistaan, jotka kertovat hänen eroon päättyneistä seurustelusuhteistaan. Tähtilaulaja on muun muassa sivaltanut biiseissään entisiä poikaystäviään John Mayeria ja Joe Jonasia.

Taylor Swift erosi äskettäin presidenttiperheen klaaniin kuuluvasta 18-vuotiaasta Conor Kennedystä. Nuoren pariskunnan suhde kesti vain muutaman kuukauden ajan. Swiftin kerrottiin deittailleen Stylesin kanssa jo maaliskuussa. Orastava romanssi päättyi kuitenkin nopeasti, kun laulajatar löysi verkosta One Direction -tähden pusukuvia, joissa hän suuteli erään mallikaunokaisen kanssa. Viime aikoina heidän välinsä ovat kuitenkin lähentyneet.