Nick Lachey raivostui futisottelussa – kuristi ja huoritteli

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Realitykaunotar Jessica Simpsonin entisenä aviomiehenäkin tunnettu Nick Lachey on amerikkalainen poplaulaja. Hän nousi kuuluisuuteen 98 Degrees -poikabändin jäsenenä. Sittemmin soolouralle siirtynyt Lachey on myynyt yli kymmenen miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti.

Nyt 39-vuotias Nick Lachey on joutunut ikäviin otsikoihin, sillä hänen kerrotaan hyökänneen sunnuntaina erään miehen kimppuun jalkapallo-ottelun katsomossa. Poptähti oli kannustamassa kavereidensa kanssa Cincinnati Bengals -futisjoukkuetta, joka pelasi San Diego Chargers -joukkuetta vastaan Qualcomm-stadiumilla.

Lacheyn kerrotaan haukkuneen erästä Chargers-futisjoukkueen miespuolista fania, joka seurasi ottelua poptähden seurueen penkkien lähettyvillä. Laulajakomistus laukoi miehelle pitkään kestäneen väittelyn aikana törkeän kommentin, joka suututti fanin vaimon. Riitaa vierestä katsonut vaimo sivalsi Nick Lacheyta siitä, että hänen poikabändinsä menestys oli surkea.

Poptähti raivostui kommentista ja haukkui naista ”v**un ämmäksi”. Tunnelma kiristyi entisestään riitapukareiden välillä ja lopulta kiivas tilanne muuttui käsirysyksi. Silminnäkijöiden mukaan Nick Lachey tarttui miesfania kurkusta ja viskaisi hänet maahan.

Vartijat hälytettiin paikalle ja he käskivät Lacheyta poistumaan stadionilta seurueensa kanssa. Välikohtauksen jälkeen poptähti kertoi tapahtuneesta verkkoblogissaan. Miesfanin uskotaan tekevän laulajan väkivaltaisesta käytöksestä rikosilmoituksen.

– Minut potkittiin juuri pellolle Chargersien stadionilta ja en voisi olla ylpeämpi. En arvosta sitä, että joku tökkii sinua sormella kasvoihin. Kutsukaa vain minua hulluksi, mutta sellaiseen käytökseen piti puuttua, Nick Lachey kirjoitti Twitter-blogissaan.

Kentuckyssä varttunut Nick Lachey alkoi deittailla Jessica Simpsonin kanssa vuonna 1999. Muutaman vuoden seurustelun jälkeen he avioituivat ja esittelivät avio-onneaan omassa realityohjelmassaan. Pariskunnan avioliitto kesti kolme vuotta. Simpson on kertonut menettäneensä neitsyytensä Lacheylle, sillä hän halusi harrastaa seksiä vasta avioliitossa. Nykyään popkomistus on naimisissa televisiokaunotar Vanessa Minnillon kanssa. Heillä on yhteinen lapsi, Camden John, joka syntyi syyskuussa.