Julkkistähti kiinni lukuisista pettämisestä – vaimo hakee avioeroa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalaista julkkistähteä Ric Flairiä pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaimpana showpainijana. Yli 40 vuoden uran ammattilaispainijana tehnyt Flair on voittanut kymmeniä mestaruuksia. Hänestä käytetään myös nimitystä The Nature Boy.

Nyt 63-vuotias Ric Flair on päätynyt otsikoihin avio-ongelmiensa takia. Miehen neljäs vaimo Jacqueline Fliehr on nimittäin jättänyt avioerohakemuksen Pohjois-Carolinan Mecklenbergin käräjäoikeuteen. Vaimon mukaan showpainijalla on ollut heidän avioliittonsa aikana lukuisia seksisuhteita ja intiimejä kanssakäymisiä toisten naisten kanssa.

– Aviomiehellä on ollut lukuisia intiimejä suhteita muiden naisten kanssa avioliiton aikana. Uskottomuus on aiheuttanut vaimolle nöyryyttävän olon, erohakemuksessa luki TMZ-sivuston mukaan.

Vaimon mukaan Ric Flair on ollut uskoton siitä lähtien, kun he menivät naimisiin vuonna 2009. Erohakemuksessaan Jacqueline Fliehr väittää showpainijan tarjonneen hänelle 4.000 dollaria, eli 3.200 euroa, elatusapua. Lisäksi hän väittää Flairin maksavan kaikki avioerosta koituvat oikeuskulut.

Ric Flair on adoptiolapsi, joka varttui perheensä kanssa Minnesotan Edinassa. Tähti kiinnostui painimisesta teini-iässä, kun hän tapasi legendaariset showpainijat Vachonin veljekset kesätyöpaikassaan. Sittemmin hän voitti muun muassa vuosina 1966 – 1968 yksityiskoulunsa painimestaruudet. Flair on ollut naimisissa neljä kertaa ja hänellä on neljä lasta.