Sauli Koskisen rakas Adam Lambert paljasti massiivisen tatuointinsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

American Idol -kilpailusta julkisuuteen noussut poptähti Adam Lambert on luonut menestyksekästä laulajanuraa maailmalla. Suomessa mies tunnetaan musiikkinsa ohella myös parisuhteetaan suomalaisen Sauli Koskisen kanssa. Ensi keväänä Adam saapuu jälleen konsertoimaan Suomeen.

Poptähti teetätti hiljattain oikeaan käsivarteensa isohkon tatuoinnin. Nyt Adam on julkaissut Twitter-tilillään kuvia ja kertonut tatuoinnin merkityksestä. Miehen mukaan tatuointi kuvaa hänen astrologista syntymäkarttaansa, ja kuvassa on mukana tasapainoon ja elämänkaareen liittyviä viitteitä pakanauskonnoista, buddhalaisuudesta ja kreikkalais-roomalaisesta mytologiasta.

– Astrologisella kartallani aurinkomerkkini on vesimies, vaaka nouseva merkki ja kuu on oinas. Kaikki kolme ovat edustettuina kuvassa, Adam twiittasi.

Kuva: Twitter

Adam Lambert nousi kuuluisuuteen sijoituttuaan vuonna 2009 toiseksi suositussa American Idol -kilpailussa. Hän julkaisi debyyttialbuminsa pian ohjelman jälkeen loppuvuodesta 2009, ja albumi nousi Billboard 200 -listan sijalle 3. Pitkään myös Suomen albumilistalla viihtynyt Lambert on tullut tunnetuksi erityisesti hittisingleistään Whataya Want From Me, If I Had You ja debyyttialbumin nimikkokappaleesta For Your Entertainment.