Amy Childs jakoi nimikirjoituksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen Amy Childs on noussut Britanniassa seuratuksi tähdeksi Glamourelämää Essexissä ja Big Brother -realitysarjojen tähtenä. Viime kuukausina Amy on noussut tunnetuksi tähdeksi rohkeiden bikiniposeeraustensa myötä.

Näyttävä kaunotar on nyt kuvattu tapaamassa faneja ja jakamassa nimikirjoituksia Birminghamissa, jossa ohjelmassa oli lisäksi muun muassa muotinäytöksiä.

Amyn ensimmäinen rintaoperaatio tehtiin hänen ollessaan 18-vuotias, jolloin luonnollista A-kuppia suurennettiin D-kuppiin. Toisessa leikkauksessa Amyn rinnoista tehtiin DD-kupit. Hän on aiemmin kertonut toisen rintaleikkauksen olleen paras asia elämässään, koska sen ansiosta tähden ei tarvitse käyttää rintaliivejä.

22-vuotias Amy Childs tunnetaan Britanniassa erityisesti Glamourelämää Essexissä -sarjan näyttelijänä. Viime vuoden lokakuussa alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. Sarjan kolmas tuotantokausi alkoi syyskuussa 2011. Realitytähden väitettiin äskettäin seurustelevan poplaulaja Peter Andren kanssa. Taannoin oman uimapukumallistonsa lanseerannut Childs kertoi, ettei aio koskaan esiintyä yläosattomissa. Amy toimii myös Ultimo-merkin alusvaatemallina.