David Beckham ostaa jalkapallojoukkueen: ”Viimeinen haaste”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Julkkispari David ja Victoria Beckham ovat tienanneet kuluneen vuoden aikana jo noin 42 miljoonaa euroa. He lukeutuvatkin viihdemaailman parhaiten tienaaviina pariskuntiin. Jalkapallotähti yllätti hiljattain urheilufanit ilmoitettuaan jättävänsä Los Angeles Galaxy -joukkueen.

37-vuotias jalkapalloilija ilmoitti samalla, ettei aio jäädä eläkkeelle, vaan keskittyy vielä ”yhteen viimeiseen haasteeseen”. Tämä herätti mediassa paljon spekulaatiota, ja Davidin epäiltiin siirtyvän pelaamaan takaisin Eurooppaan. Nyt Beckham on kuitenkin paljastanut, että hänellä on mielessään myös toisenlaisia jalkapalloon liittyviä suunnitelmia.

David Beckham kertoi losangelesilaisen Kiis FM -radiokanavan juontajalle Ryan Seacrestille, että hän aikoo ostaa yhdysvaltalaisen jalkapallojoukkueen. Beckham kertoi, että hän haluaa olla mukana myös yhdysvaltain jalkapallokuvioissa, vaikka ei enää pelaisikaan itse siellä.

Beckhamit asuvat Los Angelesin luksusalueella miljoonakartanossa. The Wanted -poikabändin uutisoitiin taannoin esiintyneen Beckhamien lapsille heidän kotonaan. Pariskunnan tytär Harper Seven on saanut myös maistiaisia luksuselämästä, sillä suloisen vauvan päällä on jo nähty huippukalliita muotivaatteita.