Kim Kardashianille suru-uutinen: ”Sydämeni on särkynyt”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Realitykaunotar Kim Kardashian matkusti äskettäin Kuwaitiin markkinoimaan erästä pirtelöravintolaa. Naisen lyhyt lomavisiitti aiheutti maassa massiivisen fanihysterian, sillä sadat ihmiset yrittivät nähdä vilauksen julkkisidolistaan ostoskeskuksen pääsisäänkäynnillä.

Nyt 32-vuotias Kim Kardashian on viettänyt viikonloppunsa surullisissa merkeissä. Hänen rakas Mercy-kissanpentunsa nimittäin menehtyi perjantaina vatsasyöpään. Realityneitokainen julkaisi blogissaan viestejä, joiden mukaan hän on täysin pienen lemmikkinsä poismenosta.

– Kissanpentuni Mercy on kuollut. Sydämeni on totaalisesti särkynyt. Mercy oli hyväsydäminen ja ystävällinen kissa. Me kaikki jäämme ikävöimään häntä, Kim Kardashian kirjoitti kotisivuilleen.

Kim joutui taannoin luopumaan karvaisesta lemmikistään, kun hän huomasi olevansa allerginen kissoille. Neitokainen antoi Mercy-kissan siskonsa assistentin Sydney Hitchcockin huostaan. Nelikuukautisen Mercyn kuolema mursi myös hänen uuden omistajansa sydämen, sillä Hitchcock menetti vasta äskettäin 12-vuotiaan lemmikkikissansa. Mercy sai nimensä räppäri Kanye Westin kappaleesta.

Kimberly Noel ”Kim” Kardashian nousi aikoinaan tunnetuksi kotipornovideollaan, jossa hän harrastaa seksiä laulajatähti Ray J:n kanssa. Sittemmin neitokainen on luonut miljoonien dollarien arvoisen bisnesimperiumin perheensä kanssa. Kardashianit ovat julkaisseet muun muassa meikkisarjan, hajuvesiä, vaatekauppoja ja -mallistoja. Realityperhe solmi huhtikuussa 50 miljoonan dollarin, eli 39 miljoonan euron, arvoisen kolmen tuotantokauden sopimuksen E!-televisiokanavan kanssa.