Skandaali: Plastiikkakirurgi kuvasi alastomia julkkispotilaitaan

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Plastiikkakirurgiasta on tullut nykypäivänä varsin tavanomaista julkisuuden henkilöiden keskuudessa. Aina kaikki asiakkaat eivät olet kuitenkaan tyytyväisiä saamaansa kohteluun. Suosittu taiwanilainen plastiikkakirurgi Hung Hsin-Yu on nyt toiminut työssään varsin härskisti.

Mies nimittäin valokuvasi leikkauspöydällä nukutettuja julkkispotilaitaan. Malleja ja näyttelijöitä operoinut kirurgi joutui skandaalin keskiöön, kun hänen entinen mallityttöystävänsä Li Wei paljasti hänen toimensa Next-lehdelle.

Naisen mukaan mies oli kuvannut ainakin kymmentä julkkiskaunotarta ja ottanut muun muassa lähikuvia heidän rinnoistaan. Li kertoi pyytäneensä miestä poistamaan kaikki kuvat tietokoneeltaan, mutta kirurgi ei suostunut tähän. 27-vuotias mallineito kertoi, että miehen koneelta löytyi satoja naisista otettuja kuvia.

37-vuotiaan Hsin-Yun toimet ovat tällä hetkellä poliisitutkinnan alaisena. Hänen puhelimensa ja tietokoneensa takavarikoitiin tutkimuksen ajaksi. Uhrien henkilöllisyyttä ei ole vielä paljastettu julkisuudessa. Kirurgi on kiistänyt syyllisyytensä tekoihin, ja kertonut, että operaatiot tapahtuivat asiallisesti valvotuissa olosuhteissa.

Hung Hsin-Yu esiintyi äskettäin myös koomisella parodiavideolla, josta tuli varsinainen nettihitti. Kirurgi nimittäin esitti kollegoidensa ja sairaanhoitajien kanssa oman versionsa korealaisesta Gangnam Style -hittikappaleesta.