Yhteiskuvat vahvistavat teinitähden ja popparin romanssin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viime aikoina on liikkunut huhuja nuorten supertähtien Taylor Swiftin ja Harry Stylesin romanssista. Heidän on kerrottu viihtyneen toistensa seurassa jo viikkojen ajan, mutta pariskunta ei ole kommentoinut seurusteluväitteitä.

Taylor Swift on saanut viime päivinä jopa tappouhkauksia 18-vuotiaan teinihurmurin fanaattisilta faneilta. Nyt 22-vuotias Taylor Swift ja hänen nuorempi poikaystävänsä kuvattiin kävelemässä New Yorkin Central Parkissa. Ihastuneen oloinen tähtipari ei välittänyt uteliaista katseista, sillä he nautiskelivat yhteisestä kävelyhetkestä läheisissä tunnelmissa.

Kuvissa keltaiseen huiviin sonnustautunut Taylor Swift vilkuilee vähän väliä pipopäistä teinipopparia. Pariskunta kuvattiin myös istuskelemassa portailla ystäviensä kanssa. Kuvissa nähdään, kuinka Swift pitelee sylissään ystävänsä vauvaa.