Bemarikuskin pysäköinti rajusti pieleen – ajokortti kirjekurssilta?

Nettivideot Ohhoh! · Neea Jokinen

Verkossa julkaistaan aika ajoin videoita erikoista parkkeerauksista, joissa epävarmat autokuskit yrittävät esimerkiksi saada menopelinsä mahtumaan taskuparkkiin. Nyt verkossa ihmetyttää erään BMW-menopelin kuljettajan parkkeeraus.

Kuva: YouTube

Nettivideolla nähdään, kuinka mies kuvaa parkkialueella harmaata BMW-merkkistä autoa. Videon kuvaaja on ilmeisestikin napannut kameran käteensä, kun hän huomasi bemarikuskin ajavan menopelinsä erikoisesti parkkiruutuun.

Auton kuljettaja ei osaa peruuttaa pysäköintiruudusta, sillä hän törmää vieressä olevaan autoon parkkialueella. Törmäyksen jälkeen bemarikuski törmää parkkiruudun edessä olevaan betonitolppaan. Luksusbemmin kuljettaja ei olisi päässyt ajokoetta läpi moisella suorituksella.