X Factor -voittaja retostelee: ”Olen uskomaton rakastaja”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Britannian X Factor -laulukilpailussa finaaliin edennyt James Arthur on noussut kotimaassaan tunnetuksi laulajatähdeksi kisan myötä. Naisten suosiosta nauttiva kitarahurmuri ajautui äskettäin julkiseen sanasotaan koomikko Frankie Boylen kanssa.

Nyt 24-vuotias James Arthur kertoi pitävänsä itseään uskomattomana rakastajana. Nuoren miehen mukaan hän antautuu täysillä suhteeseen, ja pitää hyvää huolta tyttöystävästään. Sinkkuna parhaillaan viihtynä laulajatähti ei aio koskaan kohdella naista ”pelkkänä lihakimpaleena”. Samalla Arthur paljasti julkkisihastuksensa, joka löytyy X Factor -ohjelman tuomaristosta.

– Olen uskomaton rakastaja. Tulisa on vahva ja erittäin kuuma nainen. Hän on todellakin minun tyyppiäni, James Arthur kertoi The Daily Mail -sivuston mukaan.

Koomikko Frankie Boyle on julkaissut viime viikkojen aikana verkossa X Factor -ohjelmaa ja James Arthuria haukkuvia viestejä. Mies muun muassa haukkui Arthuria torahampaiseksi kieliopin joukkomurhaajaksi. Laulajatähti puolestaan solvasi koomikkoa vanhaksi ja surulliseksi mieheksi.

James Arthur sai ensimmäisen X Factor -esiintymisensä jälkeen tuomaristolta ja yleisöltä hurjat aplodit, kun hän esitti oman versionsa Tulisa Contostavlosin Young-kappaleesta. Rap-osuuksia biiseihinsä lisäävän James Arthurin koe-esiintymistä on katsottu YouTube-palvelussa jo yli yhdeksän miljoonaa kertaa.