Supertähden manageri raivoaa: ”Munasitte tämän pahasti”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalaisen poplaulajan Justin Bieberin supertähteyteen aikoinaan nostanut Scooter Braun on nykyisin yksi maailman tunnetuimmista managereista. Julkkismies toimii myös muun muassa Carly Rae Jepsenin, PSY:n ja The Wanted -poikabändin edustajana.

Nyt 31-vuotias Scooter Braun on todella pettynyt vuoden 2012 Grammy-ehdokkuuksien valitsijoille, koska he eivät antaneet 18-vuotiaalle Justin Bieberille Grammy-ehdokkuutta. Managerin mukaan lautakunta ei arvosta lainkaan nuoren poplaulajan tuoreinta Believe-albumia ja hänen asemaansa nykypäivän musiikkimaailmassa.

– Justin Bieber olisi ansainnut Grammy-ehdokkuuden. Lautakunta munasi tämän pahasti. Uskomattoman menestynyt albumi, loppuunmyydyt konsertit, miljoonia faneja… En ole lainkaan samaa mieltä heidän päätöksestään, Scooter Braun kirjoitti Twitter-blogissaan.

Manageri kuitenkin onnitteli toista artistiaan, Carly Rae Jepseniä, joka sai kaksi Grammy-ehdokkuutta Call Me Maybe -hittikappaleellaan. Justin Bieber on aiemmin kertonut julkisuudessa elämänsä suurimman haaveen olevan Grammy-voitto.

New Yorkissa syntynyt Scooter Braun toimi juhlien järjestäjänä ennen musiikkibisnestään. Hän järjesti juhlia lukuisille julkkistähdille kuten Ludacrisille ja Britney Spearsille. Sittemmin Justin Bieberin uran käynnistänyt Scooter Braun on perustanut oman levy-yhtiön, Schoolboy Recordsin. Julkkikseksi manageritöistään noussut Braun on hyvä ystävä muun muassa r&b-laulaja Usherin kanssa.